Jídelní lístek

. Publikováno v Jídelna

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ VÝDEJNY

  

Aktuální jídelní lístek naleznete níže v textu:

 OZNÁMENÍ   !!!

Vážení rodiče, strávníci,
školní jídelna nadále připravuje obědy pro všechny strávníky.
Počínaje 18.listopadem t.r. dětem, kteří se účastní prezenční výuky budou obědy i svačinky načteny dle stravovacích zvyklostí jednotlivých žáků.
Tzn. žáků 1. a 2. tříd ZŠ
 
Žáci, učitelé a cizí strávníci si obědy objednávají sami dle svých potřeb.
 
Výdejní doba obědů je následující:
10,oo - 11,oo hod. výdejní okno pro menu boxy 
 
11,30 - 12,15 výdej žáků prezenční výuky (1. a 2. třídy)  jídelna 1.MÁJE
11,25 - 12,30 výdejna  NÁRODNÍ 
 
12,3o - 13,3o výdej žáků distanční výuky

 
Pokud se nedostanete do stravovacího systému, tak volejte na číslo 554 255 130 (737 544 329) a obědy si objednejte u vedoucí ŠJ. 
Děkujeme za pochopení a za kolektiv pracovníků školní jídelny Vám všem přejeme pevné zdraví.
Těšíme se na brzké setkání v běžném  stravovacím režimu.
Egidová Jana, ved. ŠJ
 
Všichni musí dodržovat rozestupy 2 m, dezinfikovat si ruce a mít zakryté rouškou dýchací cesty (nos i ústa).

 

Stravné si každý strávník ŠJ odhlašuje a přihlašuje sám.

Děkujeme za vstřícnost a pochopení.

Za kolektiv pracovníků ŚJ Egidová Jana

 

 

Jídelníček   od 16.  do  20. listopadu   2020

Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce

Pondělí 

Polévka:   Kedlubnová     (A: 1p,9)      

  1. Kuřecí plátek „BAKONY“, tarhoňa (A:1p,7,9)
  2. ---
  3. Bezlepek: Kedlubnová, Kuřecí plátek „BAKONY“, těstoviny (A:9)

Svačinka:

 

Úterý

Polévka:                                  „STÁTNÍ  SVÁTEK“     

  1. ---
  2. ---
  3. Bezlepek:---

Svačinka:

 

Středa                                                           

Polévka:       Rajčatová s noky   (A:1p,3,9)     

  1. Halušky s kuřecím masem, slaninou a kyselím zelím, ovoce        (A:1p,3)
  2. ---
  3. Bezlepek: Rajčatová s noky, Halušky s kuř.masem, slaninou a kys. zelím, ovoce (A:3,9)

Svačinka: Palačinky s džemem, mošt (A: 1p,3,7)

 

Čtvrtek                      

­­Polévka:  Houbová       (A: 1p,9)        

  1. Vepřový špíz, opečené brambory, česnekový dip (A: 7,9) 
  2. ----
  3. Bezlepek: Houbová, Vepřový špíz, opečené brambory, česnekový dip (A:9)

Svačinka: Chléb s rybí pomazánkou, zelenina, čaj (A: 1p,4,7)

 

Pátek                                                                                                

Polévka:  Boršč  (A: 1p,9)        

  1. Buchtičky s krémem, ovoce (A:1p,3,7)
  2. ---
  3. Bezlepek: Boršč, Buchtičky s krémem, ovoce (A:3,9)

Svačinka: Jogurt, rohlík, nápoj  (A:1p,7)  

Každý  den  jsou  připraveny  nápoje  

Jídla pro vás připravil kolektiv kuchařek ŠJ

Změna jídelníčku vyhrazena                                                                                        Egidová Jana

                                   

Seznam  alergenů: 

01 Obiloviny obsahující lepek: p=pšenice, ž=žito, j=ječmen

02 Korýši

03 Vejce

04 Ryby  

05 Podzemnice olejná (arašídy)

06 Sójové boby (sója)

07 Mléko

08 Skořápkové plody (mandle, lísk. ořechy, vlaš. ořechy, kešu, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makademie a výrobky z nich)

09 Celer

10 Hořčice a výrobky z nich

11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentr. vyšších 10mg., ml./kg nebo l, vyjádřeno SO2

13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14 Měkkýši a výrobky z nich

 Stravné je možné uhradit následujícími způsoby:

- jednorázově, bezhotovostním příkazem  z účtu. Nejlépe vždy nejpozději 20. dne v měsíci. Platba musí být připsána na účet strávníka  k 25. dni v měsíci.

- Trvalým příkazem (v libovolné bance), vlastník účtu si zadá u svého peněžního ústavu trvalý příkaz k platbě požadované částky stravného ve školní jídelně k 20.dni předchozího měsíce na následující měsíc (např. platba musí být 20.srpna na září, 20.září na říjen apod. ). Vyúčtování bude prováděno (přeplatky) vždy v měsíci lednu a červenci. Bude-li platba provedena ve stanoveném termínu, není nutné, aby byl ve školní jídelně předkládán doklad o zaplacení osobně. 

Každá úhrada musí mít tyto náležitosti:

- Číslo účtu (jídelna)
- Variabilní symbol 
- Jméno strávníka – žáka, studenta apod. ve zprávě pro příjemce 

Pokud je platba prováděna v závěru kalendářního měsíce (např. 29. nebo 30. dne), je nutné, aby byl paní pokladní ve školní jídelně předložen doklad o zaplacení.

Prosíme strávníky, aby si druhé výběrové jídlo objednávali s dvoudenním předstihem (např. ve čtvrtek na pondělí, v pondělí na středu apod.)

Odhlášky obědů musí být provedeny včas. Je nutné odhlašovat se nejpozději den předem do 14:00 hod.

Výdej obědů strávníkům v jídelně bude realizován každý den vždy od 11:30 do 14:00 hod. Výdej do jídlonosičů probíhá od 11,oo do 11,30 hod.

Organizační a provozní řád ŠJ je umístěn na stránkách školy.

Vedoucí ŠJ: Jana Egidová

Školní jídelna ZŠ, ul. 1. Máje 30, Rýmařov 795 01