Oznámení

Vážení rodiče,

na dny 2. a 9. května 2025 vyhlásím z organizačních důvodů ředitelské volno.

Děkuji Vám za pochopení.

 

Jan Jablončík, ředitel školy

Konzultační hodiny

Konzultační odpoledne: středa 23. dubna 2025
Vážení rodiče a zákonní zástupci, 
ve středu 23. dubna budete mít možnost konzultovat s jednotlivými pedagogy vzdělávací výsledky či jakékoli jiné dotazy týkající se vašich dětí. Konzultační odpoledne proběhne na prvním stupni od 14:00 a na druhém stupni od 14:30 do 17:00. 

Podrobnosti zde: https://www.zsrymarov.cz/pro-rodice-a-zakonne-zastupce/konzultace-11

(Pokud žádné volné dostupné  konzultační hodiny u konkrétnío učitele neuvidíte, tak jsou již obsazené.)

Jídelní lístek

. Publikováno v Jídelna.

  

 

                                                                                         

 

 

                            

 

 

 

 

 Jídelníček od: 28.4 – 2.5. 2025

Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce

 

Pondělí

Polévka: Zeleninová s kapáním (A: 1,3,7,9)

  1. Kuřecí přírodní plátek, vařené brambory, ajvarový dip, salátový bar (A: 1,7,9)

  2. Šopský salát (okurek, rajčata, paprika, balkánský sýr) pečivo, salátový bar

(A: 1,7,9)

  1. Bezlepek: Zeleninová s kapáním, kuřecí přírodní plátek, vařené brambory, ajvarový dip, salátový bar (A: 3,7,9)

Svačinka: Rohlík s pomazánkou z žervé, ovoce, čaj (A: 1,7 )

 

 

Úterý

Polévka: Hrstková (A: 1,3,9)

  1. Masové kuličky v rajčatové omáčce těstoviny, výběr z ovoce (A: 1,3,7,9)

  2. Losos s citronovým přelivem, vařené brambory, výběr z ovoce (A: 1,4,7,9 )

  3. Bezlepek: Hrstková , masové kuličky v rajčatové omáčce těstoviny, výběr z ovoce

(A: 3,7,9)

Svačinka: Lívance s tvarohem a džemem, nápoj (A: 1,3,7)

 

Středa

Polévka: Kulajda (A: 1,3,7,9 )

  1. Hovězí znojemská pečeně, dušená rýže, salátový bar (A:1,9,10)

  2. Kuřecí nudličky s drcenými rajčaty, gnocchi, salátový bar (A: 1,9)

  3. Bezlepek: Kulajda , hovězí znojemská pečeně, dušená rýže, salátový bar (A: 3,7,9)

Svačinka: Chléb s paštikovou pomazánkou, zelenina, mošt (A: 1,7)

 

Čtvrtek

Polévka: STÁTNÍ SVÁTEK – NEVAŘÍ SE

Polévka: (A: )

  1. (A: )

  2. (A: )

  3. Bezlepek: (A: )

Svačinka: (A: )

 

 

Pátek

Polévka: Hovězí vývar s fritátovými nudlemi (A: 1,3,7,9)

  1. Vepřový kotlet s pepřovou omáčkou, šťouchané brambory, zelný salát (A: 1,9)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Hovězí vývar s fritátovými nudlemi, vepřový kotlet s pepřovou omáčkou, šťouchané brambory, zelný salát (A: 3,9)

Svačinka: (A: )

 

 

Změna jídelníčku vyhrazena

Každý den jsou připraveny nápoje

Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ                                                                                             Lenka Kalábová, ved. ŠJ

 

 

 

 

 

 

 Jídelníček od: 5.5 – 9.5. 2025

Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce

 

Pondělí

Polévka: Špenátová (A: 1,3,9)

  1. Krůtí nudličky na čínský způsob, jasmínová rýže, tyčinka (A: 1,6,9)

  2. Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo, tyčinka (A: 1,9)

  3. Bezlepek: Špenátová, krůtí nudličky na čínský způsob, jasmínová rýže, tyčinka

  1. (A: 3,6,9)

Svačinka: Chléb se sýrem Gouda, ovoce, čaj s citronem (A: 1,7 )

 

 

Úterý

Polévka: Horská čočkovo – rajčatová (A: 1,9)

  1. Ryba pod peřinkou (kukuřičné lupínky, sýr), bramborová kaše, salátový bar

    (A: 4,7)

  2. Žemlovka s jablky, salátový bar (A: 1,3,7 )

  3. Bezlepek: Horská čočkovo – rajčatová , ryba pod peřinkou (kukuřičné lupínky, sýr), bramborová kaše, salátový bar (A: 4,7,9)

Svačinka: Pudinkový dezert, rohlík, nápoj (A: 1,7)

 

Středa

Polévka: Písmenková (A: 1,9 )

  1. Vepřová kýta na paprice, těstoviny, výběr z ovoce (A: 1,3,7,9 )

  2. Francouzké brambory, sterilovaný okurek, výběr z ovoce (A: 3,7,10)

  3. Bezlepek: Písmenková , vepřová kýta na paprice, těstoviny, výběr z ovoce

  1. (A: 3,9)

Svačinka: Houska se šunkovou pěnou, zelenina, nápoj (A: 1,7)

 

Čtvrtek

Polévka: STÁTNÍ SVÁTEK – NEVAŘÍ SE

Polévka: (A: )

  1. (A: )

  2. (A: )

  3. Bezlepek: (A: )

Svačinka: (A: )

 

 

Pátek

Polévka: Žampionový krém (A: 1,7,9)

  1. Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurkový salát (A: 1,3,7,9,10)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Žampionový krém , smažený vepřový řízek, vařené brambory,

  1. okurkový salát (A: 3,9)

Svačinka: (A: )

 

 

Změna jídelníčku vyhrazena

Každý den jsou připraveny nápoje

Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ                                                                                                                   Lenka Kalábová, ved. ŠJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seznam  alergenů: 

01 Obiloviny obsahující lepek: p=pšenice, ž=žito, j=ječmen

02 Korýši

03 Vejce

04 Ryby  

05 Podzemnice olejná (arašídy)

06 Sójové boby (sója)

07 Mléko

08 Skořápkové plody (mandle, lísk. ořechy, vlaš. ořechy, kešu, pekanové ořechy, para         o řechy, pistácie, makademie a výrobky z nich)

09 Celer

10 Hořčice a výrobky z nich

11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentr. vyšších 10mg., ml./kg nebo l, vyjádřeno SO2

13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14 Měkkýši a výrobky z nich

 Stravné je možné uhradit následujícími způsoby:

- jednorázově, bezhotovostním příkazem  z účtu. Nejlépe vždy nejpozději 20. dne v          měsíci. Platba musí být připsána na účet strávníka  k 25. dni v měsíci.

- Trvalým příkazem (v libovolné bance), vlastník účtu si zadá u svého peněžního ústavu    trvalý příkaz k platbě požadované částky stravného ve školní jídelně k 20.dni         předchozího měsíce na následující měsíc (např. platba musí být 20.srpna na září, 20.září  na říjen apod. ).

Vyúčtování bude prováděno (přeplatky) vždy v měsíci lednu a červenci. Bude-li platba provedena ve stanoveném termínu, není nutné, aby byl ve školní jídelně předkládán doklad o zaplacení osobně. 

Každá úhrada musí mít tyto náležitosti:

- Číslo účtu (jídelna)
- Variabilní symbol 
- Jméno strávníka – žáka, studenta apod. ve zprávě pro příjemce 

Pokud je platba prováděna v závěru kalendářního měsíce (např. 29. nebo 30. dne), je nutné, aby byl paní pokladní ve školní jídelně předložen doklad o zaplacení.

Prosíme strávníky, aby si druhé výběrové jídlo objednávali s dvoudenním předstihem (např. ve čtvrtek na pondělí, v pondělí na středu apod.)

Odhlášky obědů musí být provedeny včas. Je nutné odhlašovat se nejpozději den předem do 13:00 hod.

Výdej obědů strávníkům v jídelně bude realizován každý den vždy od 11:30 do 14:00 hod. Výdej do jídlonosičů probíhá od 11:00 do 11:30 hod.

Organizační a provozní řád ŠJ je umístěn na stránkách školy.

Vedoucí ŠJ: Lenka Kalábová 

Školní jídelna ZŠ, ul. 1. Máje 30, Rýmařov 795 01