Evidence třídního fondu

Vážení rodiče online evidence třídního fondu je od letošního školního roku vedena v Bakalářích. Návod pro mobilní aplikaci zde, pro přihlašování na PC zde.

Jídelní lístek

. Publikováno v Jídelna.

                                       

         

 

                                       Jídelníček od: 4.12. - 8.12. 2023

Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce

 

 

Pondělí

Polévka: Frankfurtská (A: 1,7,9)

  1. Rizoto s kuřecím masem, zeleninou a sýrem, čalamáda (A: 1,7,9)

  2. Losos se salátem z červené čočky,červené řepy a rukoly. pečivo (A: 1,4)

  3. Bezlepek: Frankfurtská, rizoto s kuřecím masem, zeleninou a sýrem, čalamáda

    (A:7,9 )

Svačinka: Chléb s hermelínovou pomazánkou, ovoce, nápoj (A: 1,7)

 

 

Úterý

Polévka: Květáková (A: 1,7,9)

  1. Vepřová pečeně na rozmarýnu, šťouchané brambory s cibulkou, Mikulášský balíček

    (A: 1,7,9)

2. Těstovinový salát Hawai ( těstoviny, kuřecí maso, ananas, zelenina, dresink)

Mikulášský balíček (A: 1,3,7)

3. Bezlepek: Květáková, vepřová pečeně na rozmarýnu, šťouchané brambory s cibulkou, Mikulášský balíček (A: 7,9)

Svačinka: Croissant, kakao (A: 1,7)

 

 

Středa

Polévka: Vývar s těstovinovými hvězdičkami (A: 1,3,9)

  1. Krůtí na způsob svíčkové, kynutý knedlík, ovoce (A: 1,7,9)

  2. Houbový kuba (kroupy, houby), ovoce (A: 1,9)

  3. Bezlepek: Vývar s těstovinou, krůtí na způsob svíčkové, kynutý knedlík, ovoce (A: 7,9)

Svačinka: Jogurt, rohlík, čaj (A: 1,7)

 

 

Čtvrtek

Polévka: Zeleninová minestrone (A: 1,9)

1. Kuřecí plátek sypaný šunkou a sýrem, bramborová kaše, kompot (A: 1,7,9)

2. Jáhelník s tvarohem, sušenými švestkami a vlašskými ořechy (A: 3,7,8)

3. Bezlepek: Zeleninová minestrone, kuřecí plátek sypaný šunkou a sýrem,

bramborová kaše, kompot (A: 7,9)

Svačinka: Chléb s pohankovou pomazánkou, sterilovaný okurek, ovocný čaj (A: 1,3,7)

 

 

Pátek

Polévka: Drožďová s noky (A: 1,3,7,9 )

1. Čočka na kyselo, vařené vejce, sterilovaný okurek, chléb, ovoce (A: 1,3,9,10)

2. Smažený celer, vařené brambory, tatarka, ovoce (A: 1,3,7,9)

3.Bezlepek: Drožďová s noky, čočka na kyselo, sázené vejce, sterilovaný okurek, chléb,       ovoce   (A: 3,9,10)

Svačinka: Houska s uzeným plátkovým sýrem, nápoj (A: 1,7)

 

 

Každý den jsou připraveny nápoje

 

Jídla pro vás připravil kolektiv kuchařek ŠJ Lenka Kalábová, ved. ŠJ

 

 

 

Jídelníček od: 11.12. - 15.12. 2023

Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce

 

 

Pondělí

Polévka: Špenátová (A: 1,3,7,9)

  1. Kuřecí plátek se zeleninou Ratatouille, bulgur, ovoce (A: 1,9)

  2. Celerový salát s jablky a vejci, pečivo (A: 1,3,7,9)

  3. Bezlepek: Špenátová, kuřecí plátek se zeleninou Ratatouille, bulgur, ovoce (A:9 )

Svačinka: Perník s citronovou polevou, nápoj (A: 1,3,7)

 

 

Úterý

Polévka: Rybí vánoční s krutony (A: 1,4,9)

  1. Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše, kompot (A: 1,7,9)

       2. Smažený kapr, bramborový salát (A: 1,3,4,7,9)

       3. Bezlepek: Rybí vánoční se smaženým hráškem, pečené kuřecí stehno, bramborová kaše, kompot                    (A: 4,7,9)

Svačinka: Suk s máslem a šunkou, zelenina, ovocný čaj (A: 1,7)

 

 

Středa

Polévka: Krupicová s vejci (A: 1,3,9)

  1. Vepřové v kapustě, chléb, moučník (A: 1,3,7,9)

  2. Hovězí pečeně štěpánská, dušená rýže s hráškem, moučník (A: 1,3,9)

  3. Bezlepek: Krupicová s vejci, vepřové v kapustě, chléb, moučník (A: 3,7,9)

Svačinka: Rohlík s tvarohovo – pažitkovou pomazánkou, mléko (A: 1,3)

 

 

Čtvrtek

Polévka: Cizrnová (A: 1,9)

      1. Boloňské lazaně s kuřecím masem, sýrem a bešamelem, ovoce (A: 1,3,7,9)

      2. Žemlovka s jablky, ovoce (A: 1,3,7)

      3. Bezlepek: Cizrnová, boloňské lazaně, s kuřecím masem, sýrem a bešamelem, ovoce (A: 3,7,9)

Svačinka: Chléb s masovou pomazánkou, sterilovaný okurek, čaj (A: 1,3,7)

 

 

Pátek

Polévka: Celerová (A: 1,3,7,9 )

1. Vepřový přírodní řízek se sázeným vejcem, vařené brambory, zelný salát,

mléčný řez – JEN DĚTI (A: 1,3,7,9)

       2. Šoulet (hrách, kroupy, husí maso, mléčný řez – JEN DĚTI (A: 1,9)

       3.Bezlepek: Celerová, vepřový přírodní řízek se sázeným vejcem, vařený brambory, zelný salát,

        tyčinka – JEN DĚTI (A: 3,9,10)

Svačinka: Rohlík, jogurt, nápoj (A: 1,7)

 

 

Každý den jsou připraveny nápoje

 

Jídla pro vás připravil kolektiv kuchařek ŠJ Lenka Kalábová, ved. ŠJ

 

 

 

 

 

Seznam  alergenů: 

01 Obiloviny obsahující lepek: p=pšenice, ž=žito, j=ječmen

02 Korýši

03 Vejce

04 Ryby  

05 Podzemnice olejná (arašídy)

06 Sójové boby (sója)

07 Mléko

08 Skořápkové plody (mandle, lísk. ořechy, vlaš. ořechy, kešu, pekanové ořechy, para         o řechy, pistácie, makademie a výrobky z nich)

09 Celer

10 Hořčice a výrobky z nich

11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentr. vyšších 10mg., ml./kg nebo l, vyjádřeno SO2

13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14 Měkkýši a výrobky z nich

 Stravné je možné uhradit následujícími způsoby:

- jednorázově, bezhotovostním příkazem  z účtu. Nejlépe vždy nejpozději 20. dne v          měsíci. Platba musí být připsána na účet strávníka  k 25. dni v měsíci.

- Trvalým příkazem (v libovolné bance), vlastník účtu si zadá u svého peněžního ústavu    trvalý příkaz k platbě požadované částky stravného ve školní jídelně k 20.dni         předchozího měsíce na následující měsíc (např. platba musí být 20.srpna na září, 20.září  na říjen apod. ).

Vyúčtování bude prováděno (přeplatky) vždy v měsíci lednu a červenci. Bude-li platba provedena ve stanoveném termínu, není nutné, aby byl ve školní jídelně předkládán doklad o zaplacení osobně. 

Každá úhrada musí mít tyto náležitosti:

- Číslo účtu (jídelna)
- Variabilní symbol 
- Jméno strávníka – žáka, studenta apod. ve zprávě pro příjemce 

Pokud je platba prováděna v závěru kalendářního měsíce (např. 29. nebo 30. dne), je nutné, aby byl paní pokladní ve školní jídelně předložen doklad o zaplacení.

Prosíme strávníky, aby si druhé výběrové jídlo objednávali s dvoudenním předstihem (např. ve čtvrtek na pondělí, v pondělí na středu apod.)

Odhlášky obědů musí být provedeny včas. Je nutné odhlašovat se nejpozději den předem do 14:00 hod.

Výdej obědů strávníkům v jídelně bude realizován každý den vždy od 11:30 do 14:00 hod. Výdej do jídlonosičů probíhá od 11,oo do 11,30 hod.

Organizační a provozní řád ŠJ je umístěn na stránkách školy.

Vedoucí ŠJ: Lenka Kalábová 

Školní jídelna ZŠ, ul. 1. Máje 30, Rýmařov 795 01