Seznam přijatých prvňáčků 2025-26

Stanovení úplaty za ŠD

Dobrý den,

zveřejňujeme nové informace k tématu:

Stanovení úplaty za ŠD

Jídelní lístek

. Publikováno v Jídelna.

 

  

 

                                                                                         

 

 

 

 

                        

 

 

Jídelníček od: 7.7. – 11.7. 2025

Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce

 

VÝDEJ OBĚDŮ OD 11:00 - 13:00 HODIN

 

Pondělí

Polévka: Zeleninová (A: 1,9)

  1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, čalamáda (A: 1,3,7,9,10)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Zeleninová, zapečené těstoviny s uzeným masem, čalamáda

(A: 3,9,10)

Svačinka: (A: )

 

Úterý

Polévka: Fazolová (A: 1,9)

  1. Kuřecí závitek plněný šunkou a sýrem Niva, bramborová kaše, kompot (A: 1,7)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Fazolová, kuřecí závitek plněný šunkou a sýrem Niva, bramborová kaše, kompot (A: 7,9)

Svačinka: (A: )

 

Středa

Polévka: Vývar s těstovinou (A: 1,9 )

  1. Vepřové v kapustě, chléb, moučník (A:1,3,7,9)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Vývar s těstovinou, vepřové v kapustě, chléb, moučník (A: 3,9)

Svačinka: (A: )

 

Čtvrtek

Polévka: Květáková (A: 1,9)

  1. Mexický guláš (hovězí maso, hrášek, sýr), dušená rýže, ovoce (A: 1,7,9)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Květáková, mexický guláš (hovězí maso, hrášek, sýr), dušená rýže, ovoce (A: 7,9 )

Svačinka: (A: )

 

 

Pátek

Polévka: Rajčatová s bulgurem (A: 1,9)

  1. Smažený vepřový karbanátek, vařené brambory, okurkový salát (A: 1,3,7,9)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Rajčatová s rýží, smažený karbanátek, vařené brambory, okurkový salát (A: 3,9)

Svačinka: (A: )

 

Změna jídelníčku vyhrazena

Každý den jsou připraveny nápoje

Jídla pro vás připravil kolektiv kuchařů ŠJ Lenka Kalábová, ved. ŠJ

 

 

 

 

 

 

 

                       Jídelníček od: 14. 7. – 18.7. 2025

Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce

VÝDEJ OBĚDŮ OD 11:00 - 13:00 HODIN

 

 

Pondělí

Polévka: Brokolicová (A: 1,9 )

  1. Krůtí cikánská pečeně, těstoviny, ovoce (A: 1,9 )

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Brokolicová, krůtí cikánská pečeně, těstoviny, ovoce (A: 9)

Svačinka: (A: )

 

Úterý

Polévka: Cizrnová (A: 1,9)

  1. Kuřecí přírodní plátek sypaný šunkou a sýrem, bramborová kaše, mrkvový salát

    (A: 1,7,9)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Cizrnová ,kuřecí přírodní plátek sypaný šunkou a sýrem, bramborová kaše, mrkvový salát (A: 3,9)

Svačinka: (A: )

 

Středa

Polévka: Kulajda (A: 1,3,7,9 )

  1. Hovězí kostky na houbách, dušená rýže, rajčatový salát (A: 1,9)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Kulajda, hovězí kostky na houbách, dušená rýže, rajčatový salát

(A: 3,9)

Svačinka: (A: )

 

Čtvrtek

Polévka: Zeleninová minestrone (A: 1,9)

1. Pečené kuřecí stehno, vařené brambory, kompot (A: 1,9)

2. (A: )

3. Bezlepek: Brokolicová, pečené kuřecí stehno, vařené brambory, kompot

(A: 9)

Svačinka: (A: )

 

Pátek

Polévka: Kmínová s kapáním (A: 1,3,7,9)

  1. Vepřová kýta na paprice, houskový knedlík (A: 1,3,7,9)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Kmínová s kapáním , vepřová kýta na paprice, houskový knedlík

(A: 3,9)

Svačinka: (A: )

 

 

 

 

Změna jídelníčku vyhrazena

Každý den jsou připraveny nápoje

Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ                                                                                                                                 Lenka Kalábová, ved. ŠJ

 

 

 

 

          Jídelníček od: 21. 7. – 25.7. 2025

   Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce

 

                            VÝDEJ OBĚDŮ OD 11:00 - 13:00 HODIN

 

Pondělí

Polévka: Písmenková (A: 1,9)

  1. Halušky se zelím a uzeným masem, ovoce (A: 1,3,7,9)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Písmenková , halušky se zelím a uzeným masem, ovoce (A: 3,9)

Svačinka: (A: )

 

Úterý

Polévka: Čočková (A: 1,9)

  1. Špagety s boloňskou omáčkou, kuřecím masem a sýrem, ovoce (A: 1,7,9)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Čočková , špagety s boloňskou omáčkou, kuřecím masem a sýrem, ovoce
    (A: 7,9)

Svačinka: (A: )

 

Středa

Polévka: Hráškový krém s krutony (A: 1,9 )

  1. Losos s bylinkovým přelivem, vařené brambory, salát z čínského zelí s pomerančem
    (A: 1,4,7,9)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Hráškový krém s krutony, losos s bylinkovým přelivem,

vařené brambory, salát salát z čínského zelí s pomerančem (A: 4,9)

Svačinka: (A: )

 

Čtvrtek

Polévka: Zeleninová s ovesnými vločkami (A: 1,7,9)

  1. Asijská masová směs, jasmínová rýže, tyčinka (A: 1,3,6,9)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Zeleninová s pohankou, asijská masová směs, jasmínová rýže, tyčinka (A: 3,6,9 )

Svačinka: (A: )

 

 

Pátek

Polévka: Špenátová (A: 1,3,9)

  1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, broskvový kompot (A: 1,3,7,9)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Špenátová , sekaná pečeně, bramborová kaše, broskvový kompot

(A: 3,9)

Svačinka: (A: )

 

 

Změna jídelníčku vyhrazena

Každý den jsou připraveny nápoje

Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ                                                                                                                               Lenka Kalábová, ved. ŠJ

 

 

 

 

 

 

 

            Jídelníček od: 28.7. – 1. 8. 2025

        Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce

 

                                  VÝDEJ OBĚDŮ OD 11:00 - 13:00 HODIN

 

 

Pondělí

Polévka: Bramboračka (A: 1,9)

  1. Rizoto s krůtím masem, zeleninou a sýrem, čalamáda (A: 7,9,10)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Bramboračka, rizoto s krůtím masem, zeleninou a sýrem, čalamáda

(A: 7,9,10)

Svačinka: (A: )

 

 

Úterý

Polévka: Pohanková (A: 1,9)

  1. Masové kuličky v rajčatové omáčce, těstoviny, ovoce (A: 1,3,7,9)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Pohanková , masové kuličky v rajčatové omáčce, těstoviny, ovoce (A: 7,9)

Svačinka: (A: )

 

Středa

Polévka: Česneková s vejci (A: 1,9 )

  1. Hrachová kaše, uzenina, chléb, tyčinka (A: 1,9,10 )

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Česneková s vejci , Hrachová kaše, uzené maso, chléb, tyčinka

(A: 3,9)

Svačinka: (A: )

 

Čtvrtek

Polévka: Gulášová (A: 1,9)

  1. Buchtičky s krémem, ovoce (A: 1,9 )

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Gulášová, buchtičky s krémem, ovoce (A: 3,9)

Svačinka: (A: )

 

 

Pátek

Polévka: Vývar s těstovinou (A: 1,9)

  1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurkový salát (A: 1,3,7)

  2. (A: )

  3. Bezlepek: Vývar s těstovinou , smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurkový salát (A: 3,9)

Svačinka: (A: )

 

 

Změna jídelníčku vyhrazena

Každý den jsou připraveny nápoje

Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ                                                                                                                          Lenka Kalábová, ved. ŠJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seznam  alergenů: 

01 Obiloviny obsahující lepek: p=pšenice, ž=žito, j=ječmen

02 Korýši

03 Vejce

04 Ryby  

05 Podzemnice olejná (arašídy)

06 Sójové boby (sója)

07 Mléko

08 Skořápkové plody (mandle, lísk. ořechy, vlaš. ořechy, kešu, pekanové ořechy,

    para ořechy, pistácie, makademie a výrobky z nich)

09 Celer

10 Hořčice a výrobky z nich

11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentr. vyšších 10mg., ml./kg nebo l, vyjádřeno SO2

13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14 Měkkýši a výrobky z nich

 Stravné je možné uhradit následujícími způsoby:

- jednorázově, bezhotovostním příkazem  z účtu. Nejlépe vždy nejpozději 20. dne v měsíci.

- platba musí být připsána na účet strávníka  k 25. dni v měsíci.

- trvalým příkazem (v libovolné bance), vlastník účtu si zadá u svého peněžního ústavu trvalý příkaz k platbě požadované částky stravného ve školní jídelně k 20. dni předchozího měsíce na následující měsíc (např. platba musí být 20.srpna na září, 20.září  na říjen apod. ).

Vyúčtování bude prováděno (přeplatky) vždy v měsíci lednu a červenci. Bude-li platba provedena ve stanoveném termínu, není nutné, aby byl ve školní jídelně předkládán doklad o zaplacení osobně. 

Každá úhrada musí mít tyto náležitosti:

- Číslo účtu (jídelna)
- Variabilní symbol 
- Jméno strávníka – žáka, studenta apod. ve zprávě pro příjemce 

Pokud je platba prováděna v závěru kalendářního měsíce (např. 29. nebo 30. dne), je nutné, aby byl paní pokladní ve školní jídelně předložen doklad o zaplacení.

Prosíme strávníky, aby si druhé výběrové jídlo objednávali s dvoudenním předstihem (např. ve čtvrtek na pondělí, v pondělí na středu apod.)

Odhlášky obědů musí být provedeny včas. Je nutné odhlašovat se nejpozději den předem do 13:00 hod.

Výdej obědů strávníkům v jídelně bude realizován každý den vždy od 11:30 do 14:00 hod.

Výdej do jídlonosičů probíhá od 11:00 do 11:30 hod.

Organizační a provozní řád ŠJ je umístěn na stránkách školy.

Vedoucí ŠJ: Lenka Kalábová 

Školní jídelna ZŠ, ul. 1. Máje 30, Rýmařov 795 01